Levanzo
Marettimo
Veerboten naar Aegadian Islands
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Levanzo naar Marettimo Veerboot

De Levanzo Marettimo veerdienst verbindt Aegadian Islands met Aegadian Islands en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Siremar veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Liberty Lines Fast Ferries vertrekt tot 6 keer per dag en duurt 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 49 overtochten per week op de Levanzo Marettimo route tussen Aegadian Islands en Aegadian Islands. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Levanzo naar Marettimo?

De reistijd per veerboot van Levanzo naar Marettimo is ongeveer 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Levanzo naar Marettimo?

De prijs van de ferry overtocht van Levanzo naar Marettimo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Levanzo naar Marettimo is 35 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Levanzo naar Marettimo?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Levanzo naar Marettimo. Dit zijn
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Levanzo naar Marettimo?

Boek overtochten van Levanzo naar Marettimo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Levanzo naar Marettimo?

Ja, je kunt als voetpassagier van Levanzo naar Marettimo reizen met
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Levanzo naar Marettimo?

Ja, je kunt met een voertuig van Levanzo naar Marettimo reizen met
  • Siremar

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Levanzo naar Marettimo?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Liberty Lines Fast Ferries

Wat is de afstand tussen Levanzo en Marettimo?

De afstand van Levanzo naar Marettimo is ongeveer 16 zeemijlen.

Levanzo Gids

Levanzo is een kleine eiland en een van de Egadische eilandengroep, gelegen aan de Middellandse Zee, in het westen van Sicilië, Italië. Het eiland is de kleinste van de drie eilanden die deel uitmaken van de Egadische eilanden. Favigana is het grootste eiland van de groep. Levanzo is een klein eiland van slechts onder de 6 vierkante kilometer en heeft ongeveer 450 inwoners die hoofdzakelijk rond de haven van het eiland wonen. De kleine haven van het eiland is schilderachtig, met een kleine cluster van bleke vierkante gebouwen rond de haven. Levanzo beschikt niet over een wegennet, maar heeft slechts een paar onverharde wegen die alleen te gebruiken zijn door jeeps en muilezels. Er is slechts één belangrijke toeristische bezienswaardigheid op het eiland: de Grotta del Genovese, een grot met prehistorische kunst. Levanzo is niet een actievolle bestemming, maar is zeer aangenaam. Bezoekers kunnen, zwemmen, zonnen en genieten van de sfeer van het eiland.

Het eiland is slechts ongeveer twintig minuten met de draagvleugelboot vanaf Trapani. Er zijn verschillende draagvleugelboot en langzamer veerverbindingen per dag naar zowel de Siciliaanse stad als de grotere eiland Favignana.


Marettimo Gids

Het Italiaanse eiland Marettimo is de meest afgelegen van de drie Egadische eilanden, gelegen langs de westkust van Sicilië en bereikte door veerboten vanaf Trapani. Het eiland is in feite een rotsachtige bergkam steken van de zee en ziet eruit als een nogal hobbelige walvis wegdek van de Middellandse Zee. Het eiland ligt in een zeereservaat, en is een populaire bestemming voor wandelaars, duikers, zwemmers en voor diegenen die een rustige vakantie dicht bij de natuur met de basisprincipes van het eiland leven. Er is slechts een nederzetting op Marettimo, die ook wordt genoemd Marettimo. Marettimo is een eenvoudig lichtgekleurde vissersdorp met vierkante gebouwen. Van dichtbij, de Italiaanse karakter is duidelijker, met slimme betegelde trappen in de aanloop in woningen en kleine katholieke heiligdommen op straat-hoeken.

Veerboten komen aan in Marettimo en aanmeren aan een lange steiger dicht bij vissers-en duikschool boten. De haven is een schilderachtige plek, maar er is een andere haven net om de hoek, die een vissershaven is. Wanneer bezoekers voor het eerst van het schip stappen kunnen zij van de smalle straatjes van Marettimo zien, met een kort kosmopolitische lucht, maar ook gebouwen die al snel tot een einde komen.

Marettimo ligt ongeveer 40 minuten per draagvleugelboot van Favignana, en een uur van Trapani.


Levanzo naar Marettimo Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Liberty Lines Fast Ferries 09:00 09:50 50 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 10:15 10:45 30 minuten Alledaags
Siremar 12:05 13:15 1 uur 10 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 13:00 13:50 50 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 16:00 16:30 30 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 18:25 19:15 50 minuten Alledaags
Liberty Lines Fast Ferries 21:30 22:15 45 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.