Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Lampedusa Veerboot Haven

  • Lampedusa Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Lampedusa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Lampedusa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Lampedusa Veerdiensten

Lampedusa Gids

Lampedusa Gids

Lampedusa is het grootste en zuidelijkst gelegen eiland van de Italiaanse Pelagische Eilanden, gelegen ten zuiden van Sicilië in het midden van de Middellandse Zee. Lampedusa heeft een populatie van 5800, is 12 km lang en maar 3 km breed. Lampedusa is een van de eilanden die het meest bezocht wordt door natuurliefhebbers. De noord- en westkust zijn hoog en ontoegankelijk, maar aan de oost- en zuidoostkust liggen een aantal prachtige stranden. Het heldere zeewater en de flora en fauna op de levendige zeebodem maken Lampedusa een boeiende plek voor snorkellaars en duikers. Tegelijkertijd laten de wandelpaden over de drie grote pieken van Monte Rosso, Monte Nero en Monte Vulcano de harten van wandel enthousiasten sneller kloppen. Zorg ervoor dat u een bezoekje aan Rabbit Island, vlakbij de zuidkust van Lampedusa, niet overslaat. Het heeft een van de mooiste stranden van de hele Middelandse Zee.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.