Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Marseille Veerboot Haven

  • Marseille Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Marseille vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Marseille Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Marseille Veerdiensten

Marseille Gids

Marseille Veerboot haven

Marseille, culturele hoofdstad van Europa 2013 en één van de meest bezochte steden van Frankrijk. Omdat de geschiedenis van de stad altijd in verband heeft gestaan met het Mediterrane gebied is de veerhaven van Marseille de grootste commerciële haven van de Middellandse Zee. Veerboten naar Corsica, Sardinië en de Noord-Afrikaanse kust (Marokko, Algerije en Tunesië) vertrekken vanaf de Grand Port Maritime in Marseille. De veerhaven is goed bereikbaar middels de snelwegen A7 en A55. In Marseille proeft u de Mediterrane sfeer. Vanaf de basiliek Notre Dame de la Garde heeft u een indrukwekkend uitzicht op de stad en nabij gelegen Frioul eilanden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.