Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Bejaia Veerboot Haven

  • Bejaia Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Bejaia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Bejaia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Bejaia Veerdiensten

Bejaia Gids

Bejaia Gids

Béjaïa is een havenstad aan de Middellandse Zee in Kabylië aan de noordkust van Algerije. Béjaïa is één van de grootste Berbertalige populaties van Algerije. Achter de stad liggen de berg Yemma Gouraya en natuurlijke attracties zoals Aiguades Beach, de rivier Soummam en Monkey Peak (Pic des Singe). De haven van Béjaïa dient als gateway naar de zeven provincies in het zuidoosten. De stad en haven zijn middels wegen goed verbonden met alle Algerijnse steden evenals het spoornetwerk en de internationale luchthaven. De haven zelf ligt in de baai van de stad. Net als de meeste steden aan de kust van Algerije heeft Béjaïa een Middellands Zeeklimaat met zeer warme, droge zomers en milde, natte winters.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.