Marseille
Bejaia
Veerboten naar Algerije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Marseille naar Bejaia Veerboot

De Marseille Bejaia veerdienst verbindt Frankrijk met Algerije en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Algerie Ferries veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 21 uur Terwijl de veerdienst van Corsica Linea vertrekt tot 1 keer per week en duurt 23 uur.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Marseille Bejaia route tussen Frankrijk en Algerije. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Algerije.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Marseille naar Bejaia?

De reistijd per veerboot van Marseille naar Bejaia is ongeveer 22h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Marseille naar Bejaia?

De prijs van de ferry overtocht van Marseille naar Bejaia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marseille naar Bejaia is 1 365 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Marseille naar Bejaia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Marseille naar Bejaia. Dit zijn
  • Algerie Ferries
  • Corsica Linea

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marseille naar Bejaia?

Boek overtochten van Marseille naar Bejaia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Marseille naar Bejaia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Marseille naar Bejaia reizen met
  • Corsica Linea

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Marseille naar Bejaia?

Ja, je kunt met een voertuig van Marseille naar Bejaia reizen met
  • Corsica Linea

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Marseille naar Bejaia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Linea

Wat is de afstand tussen Marseille en Bejaia?

De afstand van Marseille naar Bejaia is ongeveer 392 zeemijlen.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Bejaia Gids

Béjaïa is een havenstad aan de Middellandse Zee in Kabylië aan de noordkust van Algerije.

Béjaïa is één van de grootste Berbertalige populaties van Algerije. Achter de stad liggen de berg Yemma Gouraya en natuurlijke attracties zoals Aiguades Beach, de rivier Soummam en Monkey Peak (Pic des Singe).

De haven van Béjaïa dient als gateway naar de zeven provincies in het zuidoosten. De stad en haven zijn middels wegen goed verbonden met alle Algerijnse steden evenals het spoornetwerk en de internationale luchthaven. De haven zelf ligt in de baai van de stad.

Net als de meeste steden aan de kust van Algerije heeft Béjaïa een Middellands Zeeklimaat met zeer warme, droge zomers en milde, natte winters.


Marseille naar Bejaia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Linea 14:00 15:00 25 uur zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.