COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Marseille - Bejaia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Marseille - Bejaia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Algerije.

Aan boord van de schepen

Marseille - Bejaia Veerbootmaatschappij

    • 1 Sailing Weekly 21 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 25 hr
    • Get price

Marseille naar Bejaia Veerboot

De Marseille Bejaia veerdienst verbindt Frankrijk met Algerije en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Algerie Ferries veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 21 uur Terwijl de veerdienst van Corsica Linea vertrekt tot 1 keer per week en duurt 25 uur.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Marseille Bejaia route tussen Frankrijk en Algerije. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Bejaia Gids

Béjaïa is een havenstad aan de Middellandse Zee in Kabylië aan de noordkust van Algerije.

Béjaïa is één van de grootste Berbertalige populaties van Algerije. Achter de stad liggen de berg Yemma Gouraya en natuurlijke attracties zoals Aiguades Beach, de rivier Soummam en Monkey Peak (Pic des Singe).

De haven van Béjaïa dient als gateway naar de zeven provincies in het zuidoosten. De stad en haven zijn middels wegen goed verbonden met alle Algerijnse steden evenals het spoornetwerk en de internationale luchthaven. De haven zelf ligt in de baai van de stad.

Net als de meeste steden aan de kust van Algerije heeft Béjaïa een Middellands Zeeklimaat met zeer warme, droge zomers en milde, natte winters.