COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Portsmouth - Caen is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar Frankrijk pagina.

Portsmouth - Caen Veerbootmaatschappij

    • 3 Afvaarten / Dag 5 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Portsmouth naar Caen Veerboot

De Portsmouth Caen veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Brittany Ferries. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten.

Portsmouth Caen vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.


Caen Gids

De Franse stad Caen, in Normandië, is een van de oudste universiteitssteden van het land. Bruist van activiteit, het is een levendige en aantrekkelijke stad die ligt aan de rivier de Orne. Vol met prachtige kunst en mode boetieks langs prachtige markten met heerlijke wijnen en verse producten, Caen biedt een heerlijke shopping ervaring voor iedereen. T hij rijke smaken van Normandië kan worden ervaren, niet alleen in de zuivel- en visgerechten geserveerd in uitstekende restaurants Caen's, maar ook aan de straatkant crêperies en patisserieën. Met name de Vaugueux kwart heeft een aantal uitstekende restaurants.

Caen is een fantastisch uitgangspunt om de bezienswaardigheden van de landing in Normandië met geleide strand tours verkennen, en de emotionele Caen Memorial Museum, gewijd aan de vrede, staat bekend als één van de beste WW2 musea in Frankrijk. Het museum richt zich op een thema van de verzoening die u door de vele collecties over de moderne oorlogen en daden van oorlogvoering, maar is vooral gericht op WW2.

Een veerdienst tussen Portsmouth, Engeland, en Caen/Ouistreham is becshikbaar met zowel standaard roll-on-roll-off-veerboten als supercat snelle veerboten, met veerdiensten tussen maart en november. De terminal ligt ongeveer 15 km vanaf Caen en heeft een shuttle bus service overdag, beschikbaar voor voetgangers.