Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Plymouth Veerboot Haven

  • Plymouth Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Plymouth vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Plymouth Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Plymouth Veerdiensten

Plymouth Gids

Plymouth Gids

Plymouth is een stad in het zuidwesten van Engeland, of als alternatief de Westcountry, en is gelegen in het traditionele graafschap van Devon. De stad is gelegen aan de monding van de rivieren Plym en Tamar en aan het hoofd van een van 's werelds grootste en meest spectaculaire natuurlijke havens, de Plymouth Sound. De stad heeft een rijke maritieme verleden en was ooit een van de twee belangrijkste Koninklijke Marine bases van Groot-Brittannië, een factor die de stad een belangrijk doelwit van de Luftwaffe tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte. Na de vernietiging van de scheepswerven en het stadscentrum in de blitz van 1941, Plymouth werd herbouwd onder leiding van architect Patrick Abercrombie en is nu een van de weinige overgebleven scheepswerven van Groot-Brittannië en de grootste marinebasis in West-Europa. De belangrijke locaties van de stad zijn The Royal Citadel, Devonport Dockyard en The Barbican, waar de Pilgrims vertrokken zijn naar de Nieuwe Wereld in 1620.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.