COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Anek Lines

Anek Lines biedt een groot aantal veerdiensten aan tussen Italië en Griekenland. Daarnaast verzorgt Anek Lines verschillende overtochten tussen de Griekse eilanden. Sinds de oprichting in 1967 is Anek Lines bekroond met verschillende prijzen en uitgegroeid tot de grootste veerbootmaatschappij van Griekenland. Daarnaast is Anek Lines het moederbedrijf van verschillende veerbootbedrijven rondom de Middellandse Zee. De internationale veerdiensten van Anek Lines verbinden de Italiaanse steden Venetië en Ancona met Igoumenitsa, Corfu en Patras in Griekenland. Ook kunnen reizigers binnenlandse overtochten maken van en naar Kreta, de Dodecanese en de Cycladen. De veerroutes van en naar Ancona en de overtochten tussen Piraeus en Kreta worden aangeboden in samenwerking met Supferfast Ferries. Anek Lines beschikt over een zeer moderne vloot die voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om veiligheid en kwaliteit. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een grote veerbootmaatschappij. Het grootste schip, de F/B Elijahs, werd aangekocht in 2007 en ontving in 2008 een ShipPax Award voor 'Beste Reconstructie'. Het schip is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en beschikt over geweldige faciliteiten. De vloot bestaat verder uit hoogwaardige vaartuigen zoals Venizelos, Olympic Champion, Hellenic Spirit, Kydon, Kriti I en II, en Prevelis.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Anek Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Anek Lines routes

Alternatieve maatschappijen en routes