Santorini (Thira)
Athene (Rafina)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Santorini (Thira) naar Athene (Rafina) Veerboot

De Santorini (Thira) Athene (Rafina) veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 7 keer per week en duurt 6 uur 5 minuten.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Santorini (Thira) Athene (Rafina) route tussen Cycladen en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Santorini (Thira) - Athene (Rafina)

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thira naar Rafina?

De reistijd per veerboot van Thira naar Rafina is ongeveer 5h 32m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thira naar Rafina?

De prijs van de ferry overtocht van Thira naar Rafina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thira naar Rafina is 238 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thira naar Rafina?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Thira naar Rafina. Dit zijn
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thira naar Rafina?

Boek overtochten van Thira naar Rafina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thira naar Rafina?

Ja, je kunt als voetpassagier van Thira naar Rafina reizen met
 • Golden Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thira naar Rafina?

Ja, je kunt met een voertuig van Thira naar Rafina reizen met
 • Golden Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Thira naar Rafina?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Golden Star Ferries

Wat is de afstand tussen Thira en Rafina?

De afstand van Thira naar Rafina is ongeveer 123 zeemijlen.

Santorini (Thira) Athene (Rafina) Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini ligt aan de zuidelijke deel van de Egeïsche Zee en ongeveer 200 km ten zuidoosten van het Griekse vasteland. Het eiland maakt deel uit van de Cycladische eilandengroep en is de enige locatie in Europa met een hete woestijn klimaat. Een populair tijdverdrijf voor bezoekers van Santorini is een kruik tot drie eilandjes van het eiland, die zijn gemaakt in de oudheid te nemen tijdens een vulkaanuitbarsting. De eilandjes worden genoemd Nea Kammeni, Palea Kammeni en Thirassia en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekers van de vulkaan te zien, is gelegen aan de westkant van het eiland. Hoofdstad van het eiland is Fira en is vol typisch Cycladische huizen met witgekalkte muren, kerken met blauwe koepels en stapte straten vol met winkels, cafés, restaurants en bars.

Het eiland Santorini heeft twee havens. De belangrijkste haven is Athinios, waar alle veerboot en commerciële boten aankomen. Er is ook de oude haven, die meestal wordt gebruikt voor cruiseschepen. Vanuit de belangrijkste haven kunnen veerboten worden genomen naar Piraeus, Rafina en naar de andere eilanden in de Cycladen. Zowel conventionele als high speed ferries verzorgen diensten op deze routes.


Athene (Rafina) Gids

De Griekse stad Rafina is gelegen aan de oostkust van de regio Attika, aan de kust van de Egeïsche Zee. Rafina ligt dicht bij de stad van Artemida en Nea Makri en de stad van Athene, de Griekse hoofdstad, ligt op ongeveer 25 km naar het westen. De stad is een populaire bestemming voor vele Atheners, die vaak rijden naar Rafina om te dineren in de visrestaurants die haven van de stad lijn. Vangst van de dag kan gezien op bedden van ijs buiten elk restaurant. De rijke geschiedenis van Rafina, of Arafinidon Alon zoals het in de oudheid bekend was, heeft zijn wortels in de prehistorie en meer specifiek in de pre-Helleense tijden. Net ten zuiden van Rafina, op Askitario, archeologen hebben een unieke vaas met een hond op het wordt geschilderd, die terug is gedateerd op 2800 voor Christus opgegraven In de buurt van de haven een bronsgieterij is ontdekt en is een van de oudste in Europa dateert uit 1800 voor Christus

Na de haven van Piraeus, de haven Rafina's is de tweede grootste haven van Attica. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en de Cycladen eilanden.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.