Cycladen

Hoe u overtochten vanuit Cycladen naar Athene kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Cycladen naar Athene. Er zijn 10 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 43 Veerboot Routes die Mykonos naar Piraeus & Rafina, Naxos naar Piraeus, Rafina & Lavrio, Paros naar Piraeus, Rafina & Lavrio, Thira (Santorini) naar Piraeus, Lavrio & Rafina, Syros naar Piraeus & Lavrio, Tinos naar Piraeus, Rafina & Lavrio, Milos naar Piraeus, Anafi naar Piraeus & Lavrio, Katapola (Amorgos) naar Piraeus, Aegiali (Amorgos) naar Piraeus & Donoussa naar Piraeus verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Cycladen en Athene is Kea naar Lavrio, met een vaartijd van ongeveer 30 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Cycladen Athene Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Cycladen naar Athene

Over Cycladen:

De Cycladen zijn een Griekse eilandengroep aan de Egeïsche Zee, ten zuidoosten van het vasteland.

Of u nu op zoek bent naar een avontuur vol actie, romantisch weekendje weg, of zalige ontsnapping, de Cycladen hebben het allemaal. Ook, niet alleen zijn ze verbluffend mooi, ze leveren aan de culturele front ook trots bloeiende voedsel scènes en een rijke geschiedenis.

Je bent nooit een tekort aan fascinerende dingen om ofwel te zien. Delos is de legendarische geboorteplaats van de Griekse goden Apollo en Artemis en beweert vele archeologische sites, terwijl de wereld-beroemde stranden van Mykonos zijn de perfecte plekken om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Als het gaat om het verkennen van Griekenland en haar eilanden, reizen per ferry is een snelle en handige manier om rond te krijgen. Van de Cycladen, is er een uitgebreid netwerk van ferry routes beschikbaar om de omliggende Griekse eilanden en het vasteland, evenals tal van kruisingen tussen de Cycladen groep zelf.