Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Nederland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Engeland en Nederland, met een gecombineerde 28 afvaarten per week. P&O Ferries biedt 1 Route, Hull naar Rotterdam die 7 keer wekelijks gaat. Stena Line biedt 1 Route, Harwich naar Hoek van Holland die 14 keer wekelijks gaat. DFDS Seaways biedt 1 Route, Newcastle naar Amsterdam (IJmuiden) die 7 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Engeland naar Nederland.

Engeland Nederland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Nederland

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Nederland:

Nederland is een Europees land begrensd door België en Duitsland en met een westkust aan de Noordzee.

Hoewel de karakteristieke windmolens, klompen en tulpen tegenwoordig stereotypen zijn die ver van het dagelijks leven van de Nederlandse bevolking staan, heerst er toch nog een overvloed aan authenticiteit.

Niet alleen is Nederland een geweldige vakantiebestemming, het staat tevens te boek als "gelukkigste" land ter wereld. Een afspiegeling van de hoge levensstandaard.