Jersey
Carteret
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Jersey naar Carteret Veerboot

De Jersey Carteret veerdienst verbindt Jersey met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

Jersey Carteret vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Jersey naar Frankrijk.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Jersey naar Carteret?

De reistijd per veerboot van Jersey naar Carteret is ongeveer 1h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Jersey naar Carteret?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Jersey naar Carteret en dat is
  • Manche Iles Express

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Jersey naar Carteret?

Boek overtochten van Jersey naar Carteret via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Jersey naar Carteret?

Ja, je kunt als voetpassagier van Jersey naar Carteret reizen met
  • Manche Iles Express

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Jersey naar Carteret?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Jersey naar Carteret?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Jersey Gids

St Helier is de hoofdstad van het Kanaaleiland Jersey. Jersey is, als grootste Kanaaleiland, geen onderdeel van het Verenigd Koninkrijk maar heeft een aparte status binnen het Groot-Brittannië.

In het Jersey Museum and Art Gallery kunt u meer te weten komen over de rijke geschiedenis van Jersey. Tot de collectie behoren onder andere een prachtig gouden halssieraad uit de Bronstijd en het beroemde potret dat de Victoriaanse schilder Milais schilderde van de op Jersey geboren actrice Lillie Langtry. Op de prachtige stranden van Jersey kunt u heerlijk uitwaaien. Daarnaast zijn er in St Helier tal van bars, cafés en restaurants te vinden.

De haven van St Hellier ligt aan de zuidkust van het eiland, aan St Aubin's Bay. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Saint-Malo in Frankrijk en Portsmouth, Poole en Weymouth in Engeland. Ook kunt u hier de boot nemen naar het buureiland Guernsey. De haven beschikt over een café en een winkel.


Carteret Gids

De havenstad en badplaats Carteret ligt in het noordwesten van Frankrijk. De oudste delen van Barneville-Carteret dateren uit de Romeinse tijd. In het dorp van Barneville, achter de kerk, een Mottekasteel werd het "heuveltje van Mallet" na de achternaam van de Mallet de Carteret en Barneville genoemd. De vierkante klokkentoren van de kerk heeft een borstwering op blinde bogen, en werd belegerd door het Engels in september 1499. De moderne stad werd een populaire toeristische resort in de late 19e en vroege 20e eeuw in die tijd een toeristische stad was ingedeeld.

De haven van Carteret is de huidige haven van Barneville-Carteret. Soms ook de "haven van eilanden" genoemd, Carteret is gelegen op de rechteroever van de monding van de rivier de Gerfleur, aan het einde van Cape Carteret. De grote pier en het zuiden dijk werden in 1880 afgerond; het volgende jaar, een veerboot begon met de dienst naar Jersey. In 1945 werd de kleine haven, gebruikt als schuilplaats voor vissers tijdens springvloed, werd uitgebreid met de hulp van combat ingenieurs van de Amerikaanse 280e bataljon gestationeerd in Carteret.


Jersey naar Carteret Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28/04/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Manche Iles Express 18:00 19:20 1 uur 20 minuten vr, za
Manche Iles Express 18:35 19:55 1 uur 20 minuten zo
Manche Iles Express 19:20 20:40 1 uur 20 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.