Boek uw overtocht naar Sark

De veerhaven van Sark in Sark verbindt u met Jersey (St Helier) in Jersey met een keuze uit 2 ferry overtochten per week. De duur van de Sark naar Jersey overtocht uit 1 uur 10 minuten en het kruispunt wordt bediend door Manche Iles Express.

Sark Havenkaart

Klik voor Kaart

Sark Veerdiensten

  • Manche Iles Express
    • 2 afvaarten / week 1 uur 10 min
    • Prijsaanvraag

Sark Gids

Sark is de vierde kleinste van de Kanaaleilanden en is gelegen in het Engels Kanaal, vlak bij de kust van Normandië.
Bij aankomst, de eerste aanblik van het eiland is de torenhoge kliffen bekroond door steile hellingen gemeenschappelijke grond, genaamd Cotils, bedekt met klokjes, spaarzaamheid en madeliefjes in het voorjaar, dan groen, en tenslotte brons in de herfst.
Na ontscheping in de Sark kade, u kunt ervoor kiezen om ofwel naar de haven heuvel te lopen via het voetpad dat u vrijwel direct leidt naar het dorp, met een selectie van leuke winkeltjes en cafes, of voor degenen die niet willen lopen is er een bus beschikbaar.
Omdat er geen auto's op Sark zijn (alleen tractoren, fietsen, paarden en rijtuigen), het tempo van het leven is ontspannen. Het eiland biedt een toevluchtsoord weg van de drukke, alledaagse wereld, waardoor het de perfecte plek is voor zowel volwassenen als kinderen.