Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Sark Veerboot Haven

  • Sark Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Sark vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Sark Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Sark Veerdiensten

Sark Gids

Sark Gids

Sark is de vierde kleinste van de Kanaaleilanden en is gelegen in het Engels Kanaal, vlak bij de kust van Normandië. Bij aankomst, de eerste aanblik van het eiland is de torenhoge kliffen bekroond door steile hellingen gemeenschappelijke grond, genaamd Cotils, bedekt met klokjes, spaarzaamheid en madeliefjes in het voorjaar, dan groen, en tenslotte brons in de herfst. Na ontscheping in de Sark kade, u kunt ervoor kiezen om ofwel naar de haven heuvel te lopen via het voetpad dat u vrijwel direct leidt naar het dorp, met een selectie van leuke winkeltjes en cafes, of voor degenen die niet willen lopen is er een bus beschikbaar. Omdat er geen auto's op Sark zijn (alleen tractoren, fietsen, paarden en rijtuigen), het tempo van het leven is ontspannen. Het eiland biedt een toevluchtsoord weg van de drukke, alledaagse wereld, waardoor het de perfecte plek is voor zowel volwassenen als kinderen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.