Tunesië

Hoe u overtochten vanuit Tunesië naar Rome kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tunesië en Rome, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines. De Tunis naar Civitavecchia ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 18 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tunesië Rome overtocht tussen Tunis and Civitavecchia.

Tunesië Rome Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tunesië naar Rome

Over Tunesië:

Tunesië is het noordelijkste gelegen land van Afrika, grenzend aan Algerije in het westen, Libië in het zuidoosten en de middellandse zee in het noorden en westen.

Tunesië is dankzij de zanderige Middellandse Zeekust met frisse zeewind en jasmijngeur een erg populaire strandvakantiebestemming in de zomer. Maar Tunesië heeft veel meer te bieden. Van de typische suikerhuisjes tot de oude ruïnes en de glooiende duinen van de Sahara. Tunesië is een ware fusie van alles dat Noord-Afrika te bieden heeft.