Tanger Med
Civitavecchia
Veerboten naar Rome
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tanger Med naar Civitavecchia Veerboot

De Tanger Med Civitavecchia veerdienst verbindt Marokko met Rome. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Grandi Navi Veloci. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 57 uur 46 minuten.

Tanger Med Civitavecchia vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Marokko naar Rome.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Tanger Med naar Civitavecchia?

De reistijd per veerboot van Tanger Med naar Civitavecchia is ongeveer 57h 46m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Tanger Med naar Civitavecchia?

De prijs van de ferry overtocht van Tanger Med naar Civitavecchia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Tanger Med naar Civitavecchia is 586 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Tanger Med naar Civitavecchia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Tanger Med naar Civitavecchia en dat is
  • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Tanger Med naar Civitavecchia?

Boek overtochten van Tanger Med naar Civitavecchia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Tanger Med naar Civitavecchia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Tanger Med naar Civitavecchia reizen met
  • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Tanger Med naar Civitavecchia?

Ja, je kunt met een voertuig van Tanger Med naar Civitavecchia reizen met
  • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Tanger Med naar Civitavecchia?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Tanger Med en Civitavecchia?

De afstand van Tanger Med naar Civitavecchia is ongeveer 1103 zeemijlen.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tangier-Med ligt op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. De haven werd in 2007 geopend en behoort tot de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Europa. In 2009 ging de tweede fase van de ontwikkeling van het havengebied van start om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Vanuit de haven vertrekken eveneens passagiersveerdiensten. In de moderne passagiersterminal bevinden zich een geldwisselkantoor, kleine winkel, café en geldautomaten.

De historie van Tangier wordt beïnvloed door de vele culturen en beschavingen die sinds de vijfde eeuw hun sporen hebben achtergelaten in de stad. Tangier was door de eeuwen heen een toevluchtsoord voor vele culturen. In de jaren twintig was Tangier een populaire bestemming voor vele Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.


Civitavecchia Gids

Civitavecchia is de belangrijkste cruise en veerboothaven van Rome, Italië. De aantrekkelijke resort stad met ongeveer 58.000 bewoners ligt aan de kust van de Tyrreense Zee, en ongeveer 80 km ten noordwesten van Rome in de regio Lazio in Midden-Italië. Zijn haven dateert van meer dan duizend jaar, AD 101-108, toen keizer Trajanus beval de haven van Centumcellae worden gebouwd om diepwater verzendkosten hanteren voor de Romeinse hoofdstad. Tijdens en na de Middeleeuwen, werd Civitavecchia bestuurd door een reeks van graven en pausen. Verschillende gerestaureerde middeleeuwse en barokke structuren (zoals het gigantische Forte Michelangelo en de defensieve muren achter de poort) zijn herinneringen aan de lange geschiedenis van Civitavecchia. Sightseeing in Civitavecchia begint in de haven, waar bezoekers een goed zicht op het cruiseschip en veerboot bekkens van net binnen de hoofd- of zuidelijke ingang kan krijgen. De Forte Michelango, een fort dat werd in opdracht van Paus Giulio II in het begin van 1500, is naast de haven gate. Achter en boven de poort, een 17e eeuwse verdedigingsmuur vormt de ene kant van de Lungoporto Gramsci, een verhoogde voetpad naast het moderne flatgebouwen.

Auto's en passagiersschepen verbinden Civitavecchia met Sardinië, Sicilië, en andere bestemmingen binnen en buiten Italië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.