Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2955 routes vanuit 619 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Pianosa Eiland

Het kleine eiland Pianosa ligt aan de zuid-west kust van het eiland Elba, tussen de westkust van Italië en Corsica.
Het eiland Pianosa is zeer vlak (de naam komt van het Italiaanse woord voor 'gewone') met minder dan 30 meter op zijn hoogste punt. Pianosa was de plaats van een maximaal beveiligde gevangenis tot de sluiting in 1998.
Net als veel van de Toscaanse Eilanden, Pianosa is een wildreservaat en bezoekers worden beperkt. Plezierboten en vissersvaartuigen zijn niet toegestaan om binnen een mijl van de kust te navigeren zonder speciale toestemming.

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Toremar
  • Prijsaanvraag

Pianosa Eiland klantenrecensies

 • "Voor herhaling"

  Alles zeer goed en vlot verlopen.

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke, ontspannende overtocht van vasteland naar eiland Elba op veilige boot met veel accomodati"

  afspraken zeer correct gerespecteerd (vertrek naar en van eiland op tijd - reistijden volkomen gerespecteerd) geen overbodige administratieve rompslomp aan boord alle accomodatie aanwezig om vakantiegevoel te stimuleren: oa. gezellige binnenbar - ruim dek met zicht op zee en de kusten zeer vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "Slechte service Direct Ferries"

  Online boeking liep niet goed. Na betaling geen bevestiging. Later bleek dat een collega ditzelfde ook had meegemaakt. Daarna geboekt met kantoor. Drama. Uitleg. Er was wel plek voor een grotere/hogere auto, maar niet voor onze auto (Fiat Panda). Geld echter wel afgeschreven. Geen excuses, alleen verklaring. Er kon wel geboekt worden op een ander tijdstip, maar dan duurder. Antoinette van Direct Ferries kan geen beslissingen nemen buiten het gangbare protocol. Ofwel take it or leave it. Geld terug gaat pas in de loop van de volgende week gebeuren (geboekt op za 22/7). Er is geen verantwoordelijke aanwezig die beslissingen kan nemen. Uiteindelijk ruim een half uur aan de telefoon gehangen. Uiteindelijk te woord gestaan door Mohammed, die de boeking wilde bevestigen. Zeer slechte service en met de rug tegen de muur. Geld afgeschreven en volgende dag een reservering op Elba. Triest dat later bleek dat een collega hetzelfde had meegemaakt een jaar eerder. Weinig verbetering dus. De overtocht met Moby Lines (niet met Toremar) verliep overigens soepel en vlot. Groet, Wim Schutte

  Lees meer Lees minder
 • "Van Piombino naar Portoferraio op het eiland Elba."

  Als je naar Elba wilt kun je prima met de ferry van Toremar of Moby daar naartoe varen. Ik heb de reis geboekt bij Direct Ferries. Doe dit wel een paar dagen van te voren. Na betaling krijg je jouw boeking bevestigd per e-mail, dit is gelijk je entree bewijs. In de e-mail zit ook een streepjes code. Maar die streepjescode wordt later aan je e-mail toegevoegd, als Direct Ferries de centen binnen heeft, vandaar op tijd boeken. In het voor- en naseizoen kun je ook op de havens bij de loketten een overtocht boeken. Ik heb liever zekerheid en een goede prijs, dus boek ik bij Direct Ferries. Bij de oprit naar de Ferry staat een medewerker in oranje kleding, je laat de e-mail zien via je telefoon en dat is voldoende, dus uitprinten is niet nodig.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en havens in Pianosa Eiland