Boek uw overtocht naar Capraia

De veerhaven van Capraia in Capraia Eiland verbindt u met Livorno in Italië met een keuze uit 8 ferry overtochten per week. De duur van de Capraia naar Livorno overtocht uit 2 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Toremar.

Capraia Havenkaart

Klik voor Kaart

Capraia Veerdiensten

 • Toremar
  • 8 afvaarten / week 2 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Capraia Gids

Capraia is een Italiaans eiland aan de noordwestzijde van de Toscaanse Archipel in het westen van het land en is zo'n 10 miljoen jaar geleden na een vulkaanuitbarsting ontstaan.

Capraia ligt ongeveer 62 kilometer van Livorno, 32 kilometer ten noordwesten van Elba en ongeveer 30 kilometer ten oosten van het Franse Corsica.
Het eiland heeft de status van beschermd nationaal park en is enomr ongerept en rijk aan wild. Vanwege de wandelpaden door de heuvels en de prachtige uitzichten is Capraia een topbestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Hoe kom je in Capraia Veerboot Haven

 • Capraia Haven Adres

  Via Assunzione 18, 57032 Capraia

 • Capraia Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Capraia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Capraia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!