COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Giglio - Porto Santo Stefano is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Giglio Eiland naar Italië pagina.

Giglio - Porto Santo Stefano Veerbootmaatschappij

    • 4 Afvaarten / Dag 1 uur
    • Prijsaanvraag

Giglio naar Porto Santo Stefano Veerboot

De Giglio Porto Santo Stefano veerdienst verbindt Giglio Eiland met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Toremar. De veerdienst gaat maximaal 28 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur.

Giglio Porto Santo Stefano vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Porto Santo Stefano Gids

De Italiaanse stad Porto Santo Stefano is de grootste stad op de Monte Argentario en is gelegen in een schilderachtige baai, compleet met een bruisende oude haven, drukke straten en een chique jachthaven, die vaak wordt bezocht door meer dan een paar luxe jachten. Italianen uit Rome en Noord-Italië worden ook aangetrokken tot de stad door zijn uitstekende visgerechten omdat de stad een fantastische culinaire reputatie heeft. Het platteland rondom de stad is bezaaid met forten en torens gebouwd door de Spanjaarden om een oogje op hun vele vijanden te houden. Prachtig bewaard, deze relikwieën kunnen het hele jaar door worden bezocht.

Porto Santo Stefano werd gesticht rond het einde van de 15e eeuw door de Ligurische en Alban boeren en vissers. Sinds de tweede helft van de 16e eeuw werd de stad opgenomen een belangrijke periode van ontwikkeling, die aan het begin van de 17e eeuw culmineerde toen de stad werd een van de belangrijkste centra van de Spaanse vloot in Italië.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar het eiland Giglio.