COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Capraia Eiland

Capraia is de meeste noord-westelijke van de zeven eilanden van de Toscaanse archipel, de derde grootste na Elba en Giglio, met een bevolking van ongeveer slechts 400 mensen.

Capraia is van de stad Livorno ongeveer zestig kilometer (veertig mijl) over zee en kan worden bereikt met de veerboot op een dagelijkse basis. Ferries aanleggen in Porto di Capraia, enige haven van het eiland, verbonden met het dorp door de enige geasfalteerde weg die je op het eiland kunt vinden.

De rest van het eiland is aangesloten niet over de weg, maar door de paden en taxiboot diensten. U kunt ook deelnemen aan een rondleiding groep van zes tot twaalf mensen, dat is een geweldige manier om de schilderachtige kustlijn van het eiland en verborgen stranden te zien. Deze tours starten in de ochtend, middag, in de voormiddag en aan het eind van de dag, gewoonlijk duurt twee tot vier uur.

Naast het feit dat bekend staat om zijn wijn, ansjovis en natuurlijke schoonheid zijn er ook heel wat andere attracties de moeite waard een kijkje op terwijl je er bent. Een van de meest populaire wandelingen van het eiland neemt u mee door de verwoeste gebouwen en agrarische complexen die deel uitmaken van strafkolonie de Capraia in vervlogen tijden waren. Andere wandelingen brengt u langs de oude verwoeste kerk van Santo Stefano, niet ver van de La Piana wijngaarden.

He dorp van Capraia eiland staat onder toezicht van het Fort van St. George, maar helaas is dit onder private eigendom en staat niet open voor toeristen.

Populaire veerbootmaatschappijen

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Capraia Eiland