Sardinië

Hoe u overtochten vanuit Sardinië naar Italië kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Sardinië naar Italië. Er zijn 5 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 12 Veerboot Routes die Golfo Aranci naar Livorno, Olbia naar Genua, Livorno, Piombino & Civitavecchia, Porto Torres naar Genua & Civitavecchia, Olbia naar Genua, Livorno, Piombino & Civitavecchia, Cagliari naar Napoli, Salerno & Civitavecchia, Porto Torres naar Genua & Civitavecchia, Olbia naar Genua, Livorno, Piombino & Civitavecchia, Porto Torres naar Genua & Civitavecchia & Cagliari naar Napoli, Salerno & Civitavecchia verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Sardinië en Italië is Olbia naar Piombino, met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Sardinië Italië Kaart

Klik voor Kaart

Over Sardinië:

Sardinië is een autonome regio van Italië en, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee.

Sardinië is een eiland van typisch Mediterraanse schoonheid. De witte stranden, ruige binnenland, oude dorpjes en ingewikkelde geschiedenis trekken grote aantallen toeristen naar het eiland, met name tijdens de zomermaanden. Het voorjaar is ideaal voor reizigers die iets meer privacy wensen. Er zijn dan minder toeristen terwijl het weer aangenaam warm is en de kleurrijke natuur in volle bloei staat.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.