Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Engeland kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Frankrijk naar Engeland. De havens van 8 havens in Frankrijk worden per boot verbonden met 5 havens in Engeland.

Er zijn een gecombineerd 51 dagelijkse overtochten en een selectie van 10 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder DFDS Seaways, Brittany Ferries & P&O Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten (Calais naar Dover).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Frankrijk and Engeland een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Frankrijk Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.