Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 aug 2017 15:02 Bron: Finnlines

Vaar de Oostzee met Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Bijvoorbeeld, met maximaal 3 dagelijkse vertrektijden van Travemunde naar Malmo (Duitsland - Zweden) - en terug-varen met deze operator kan zeker de beste manier zijn om uw bestemming te bereiken.

Aan boord van de veerboten vindt u alles wat u nodig heeft: een breed scala aan hutten, een restaurant, een bar en een boetiek ... en soms zelfs een speeltuin en een sauna!

Bang dat je zo'n comfortabele overtocht niet kan veroorloven? Denk nog eens goed na: retour tickets zijn vanaf slechts €89, voor 2 volwassenen en een standaardauto!

De tarieven stijgen meestal, aangezien de overtochten zich opvullen door vroegtijdig te reserveren nl.directferries.be, krijgt u de breedste keuze van overtochten tegen de beste prijs.

Boek Nu

Let op: Prijs vanaf, berekend op de Travemunde - Malmo route, zonder enige accommodatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voorwaarden zijn van toepassing.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.be

EXCLUSIEF: tot 25% KORTING Balearen

Datum: 16 april 2018 Bron: Trasmediterranea

Vaar naar de Balearen deze zomer, met Trasmediterranea en bespaar tot wel 25% op je boeking bij Direct Ferries, tot 30 april 2018!

Japan – Zuid Korea: tot 15% KORTING bij Panstar Cruise

Datum: 11 april 2018 Bron: Panstar Cruise

Boek met korting een overtocht tussen Japan and Zuid Korea met Panstar Cruise.

Middellandse Zee: 100% korting voor kinderen

Datum: 02 april 2018 Bron: Moby Lines & Tirrenia

Boek een familie vakantie in Corsica, Sardinië, Elba of de Tremiti Eilanden… met korting!

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.