Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Guernsey kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Frankrijk en Guernsey, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Condor Ferries. De St Malo naar Guernsey ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Frankrijk Guernsey overtocht tussen St Malo and Guernsey.

Frankrijk Guernsey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Frankrijk naar Guernsey

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey maakt deel uit van de Kanaaleilanden en vormt samen met Alderney, Sark en andere eilanden een baljuwschap. Hoewel het dichter bij Frankrijk dan Engeland ligt is het een Brits Kroonbezit.

Guernsey heeft een uniek aanzicht vanaf zee en vanaf de ruige klippen heeft u een fantastisch uitzicht op de zanderige baaien en het diverse landschap. Perfecte om het drukke stadsleven te ontvluchten.