Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Guernsey kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Engeland en Guernsey, met een gecombineerde 13 afvaarten per week. Condor Ferries biedt 2 routes, Poole naar Guernsey gaat 7 keer per week & Portsmouth naar Guernsey ongeveer 6 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Engeland naar Guernsey.

Engeland Guernsey Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Guernsey

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey maakt deel uit van de Kanaaleilanden en vormt samen met Alderney, Sark en andere eilanden een baljuwschap. Hoewel het dichter bij Frankrijk dan Engeland ligt is het een Brits Kroonbezit.

Guernsey heeft een uniek aanzicht vanaf zee en vanaf de ruige klippen heeft u een fantastisch uitzicht op de zanderige baaien en het diverse landschap. Perfecte om het drukke stadsleven te ontvluchten.