COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bar - Bari is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Montenegro naar Italië.

Bar - Bari Veerbootmaatschappij

  • 1 Sailing Weekly 11 hr
  • Get price

Bar Bari Veerboot klantenrecensies

 • "redelijke route"

  De laatst overgebleven ferry van Montenegro Lines vloot heeft ons een aangename ervaring in een ouderwetse cabine (douches hebben behoefte aan een revisie). Het personeel op de Sveti Stefan II schip waren behulpzaam en vriendelijk.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Bar naar Bari Veerboot

De Bar Bari veerdienst verbindt Montenegro met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Jadrolinija. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur.

Bar Bari vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Bar Gids

Bar is een kustplaats in het zuiden van Montenegro en een belangrijke zeehaven. Een van de oudste monumenten in het gebied en de oudste christelijke religieuze gebouw in Montenegro is de Bar Triconch kerk, die uit de 6e eeuw dateert, met overblijfselen in het centrum van de stad. Dit is waar de "Kroniek van de Priester van Duklja" ("Ljetopis Popa Dukljanina") werd gecreëerd in de tweede helft van de 12e eeuw. De kerk is de belangrijkste van de regio en toont middeleeuwse werk en geschiedenis. Naast het feit dat Bar de belangrijkste zeehaven van Montenegro is, de kustplaats en omgeving zijn ook een belangrijke toeristische bestemming. Bar is tegenwoordig een moderne stad, bijna volledig gebouwd na de Tweede Wereldoorlog, met moderne gebouwen, brede boulevards en veel parkeerruimte.
Montenegro ligt in het zuiden van Oost-Europa en heeft een kust aan de Adriatische Zee in het zuiden westen en wordt begrensd door Kroatië in het westen, Bosnië en Herzegovina in het noordwesten, Servië in het noordoosten, Kosovo in het oosten en Albanië in het zuidoosten.
Veerdiensten vanuit de haven van Bar gaan richting Bari, in Italië.


Bari Gids

Bari is een grote havenstad gelegen aan de Adriatische kust, en is de hoofdstad van de Italiaanse regio Puglia. De stad is niet een belangrijke toeristische bestemming, maar het heeft wel een paar interessante bezienswaardigheden en is goed gelegen voor het verkennen van dit aantrekkelijke deel van Italië. Het historische centrum van Bari ligt op een landtong tot in de Adriatische Zee. Dit gebied is gebouwd op duizenden jaren, maar de meeste van de archeologie wordt begraven onder de cluster van smalle straatjes die omhoog Vecchia Bari. De wijk staat bekend als verwarrend en bezoekers zijn vrijwel zeker om hun gevoel voor richting kwijt. Tussen het hart van de oude stad en de zee is de beroemdste kerk van Bari, de elfde-eeuwse romaanse basiliek van San Nicola. Het is gewijd aan St. Nicolaas en werd gebouwd om zijn overblijfselen, die nog steeds in de crypte liggen huisvesten. Dit is een belangrijke religieuze bestemming, en er is een kapel in de crypte gewijd aan orthodoxe pelgrims. In het grootste deel van de kerk zijn er een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder een uitgebreide stenen baldakijn boven het altaar en troon een marmeren bisschop, die bekend staat als de Cattedra di Elia, die dateert uit rond de 11de eeuw.

Vanuit de haven van Bari, veerboten vertrekken naar Durres, Igoumenista, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik.