Bar
Bari
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Bar naar Bari Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Montenegro naar Italië op de Bar Bari route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Ontvang actuele Bar Bari dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Bar Bari veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Bar Bari Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Alternatieven voor Bar - Bari

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Montenegro naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Bar naar Bari?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Bar naar Bari en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bar naar Bari?

Boek overtochten van Bar naar Bari via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bar naar Bari?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bar naar Bari?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bar naar Bari?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Bar Gids

Bar is een kustplaats in het zuiden van Montenegro en een belangrijke zeehaven. Een van de oudste monumenten in het gebied en de oudste christelijke religieuze gebouw in Montenegro is de Bar Triconch kerk, die uit de 6e eeuw dateert, met overblijfselen in het centrum van de stad. Dit is waar de "Kroniek van de Priester van Duklja" ("Ljetopis Popa Dukljanina") werd gecreëerd in de tweede helft van de 12e eeuw. De kerk is de belangrijkste van de regio en toont middeleeuwse werk en geschiedenis. Naast het feit dat Bar de belangrijkste zeehaven van Montenegro is, de kustplaats en omgeving zijn ook een belangrijke toeristische bestemming. Bar is tegenwoordig een moderne stad, bijna volledig gebouwd na de Tweede Wereldoorlog, met moderne gebouwen, brede boulevards en veel parkeerruimte.
Montenegro ligt in het zuiden van Oost-Europa en heeft een kust aan de Adriatische Zee in het zuiden westen en wordt begrensd door Kroatië in het westen, Bosnië en Herzegovina in het noordwesten, Servië in het noordoosten, Kosovo in het oosten en Albanië in het zuidoosten.
Veerdiensten vanuit de haven van Bar gaan richting Bari, in Italië.


Bari Gids

Bari is een grote havenstad gelegen aan de Adriatische kust, en is de hoofdstad van de Italiaanse regio Puglia. De stad is niet een belangrijke toeristische bestemming, maar het heeft wel een paar interessante bezienswaardigheden en is goed gelegen voor het verkennen van dit aantrekkelijke deel van Italië. Het historische centrum van Bari ligt op een landtong tot in de Adriatische Zee. Dit gebied is gebouwd op duizenden jaren, maar de meeste van de archeologie wordt begraven onder de cluster van smalle straatjes die omhoog Vecchia Bari. De wijk staat bekend als verwarrend en bezoekers zijn vrijwel zeker om hun gevoel voor richting kwijt. Tussen het hart van de oude stad en de zee is de beroemdste kerk van Bari, de elfde-eeuwse romaanse basiliek van San Nicola. Het is gewijd aan St. Nicolaas en werd gebouwd om zijn overblijfselen, die nog steeds in de crypte liggen huisvesten. Dit is een belangrijke religieuze bestemming, en er is een kapel in de crypte gewijd aan orthodoxe pelgrims. In het grootste deel van de kerk zijn er een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder een uitgebreide stenen baldakijn boven het altaar en troon een marmeren bisschop, die bekend staat als de Cattedra di Elia, die dateert uit rond de 11de eeuw.

Vanuit de haven van Bari, veerboten vertrekken naar Durres, Igoumenista, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.