Indonesië

Hoe u overtochten vanuit Indonesië naar Bali kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Indonesië naar Bali. Er zijn 7 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 15 Veerboot Routes die Gili Air naar Serangan & Padangbai, Gili Trawangan naar Serangan & Padangbai, Teluk Kode naar Serangan & Padangbai, Gili Air naar Serangan & Padangbai, Gili Trawangan naar Serangan & Padangbai, Teluk Kode naar Serangan & Padangbai, Nusa Lembongan (Mushroom Beach) naar Sanur, Nusa Penida naar Sanur & Padangbai, Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) naar Serangan, Sanur & Padangbai, Gili Gede naar Serangan & Nusa Penida (Buyuk Harbour) naar Serangan verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Indonesië en Bali is Nusa Lembongan (Mushroom Beach) naar Sanur, met een vaartijd van ongeveer 30 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Indonesië Bali Kaart

Klik voor Kaart

Over Bali:

Bali is een van de meest populaire en bekende eiland bestemmingen ter wereld, gelegen tussen Java en Lombok, Indonesië.

'Het eiland van de Goden', met zijn tienduizend tempels en prachtig afwisselend landschap, is een droombestemming voor iedereen van backpackers tot de mega-rijke bezoekers. Voor een relatief kleine landmassa, er zijn talloze dingen te zien, plekken om te bezoeken en achtergronden te bewonderen. Bekend om world-class surfen, prachtige stranden en luxe resorts, Bali is ook gekenmerkt door beboste bergen, idyllische eilandjes voor de kust en de schilderachtige rijstvelden. Twee van de belangrijkste steden zijn Kuta, in het zuiden, die een van de eerste toeristische hubs was, met een bruisend nachtleven, en Ubud, het culturele centrum van Bali, als een langzaam tempo, spirituele retraite.

Reizen per boot is wijdverbreid in Indonesië, en het is gemakkelijk om Bali te bereiken vanaf tal van locaties, met regelmatige routes vanuit de meest bezochte locaties van het land met inbegrip van Lombok en de Gili-eilanden.