COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Nusa Lembongan - Sanur is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Indonesië naar Bali pagina.

Nusa Lembongan - Sanur Veerbootmaatschappij

    • 3 Afvaarten / Dag 30 min
    • Prijsaanvraag
    • 3 Afvaarten / Dag 30 min
    • Prijsaanvraag

Nusa Lembongan naar Sanur Veerboot

De Nusa Lembongan Sanur veerdienst verbindt Indonesië met Bali en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Arthamas Express veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 30 minuten Terwijl de veerdienst van Sugriwa Express vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Nusa Lembongan Sanur route tussen Indonesië en Bali. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.