COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Gili Meno - Sanur is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gili eilanden naar Bali pagina.

Gili Meno - Sanur Veerbootmaatschappij

Gili Meno naar Sanur Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Gili Meno Sanur ferry ticket van Gili eilanden naar Bali met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Raadpleeg onze Gili Meno Sanur ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Bali, inclusief alle veermaatschappijen op de Gili Meno Sanur route en alternatieve veerdiensten.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Bali kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Gili Meno naar Sanur in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!