Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Finland kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Zweden naar Finland. De havens van 4 havens in Zweden worden per boot verbonden met 4 havens in Finland.

Er zijn een gecombineerd 26 dagelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 5 Veermaatschappijen waaronder Tallink Silja, Viking Line, Finnlines, Eckerö Linjen & Wasaline, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten (Grisslehamn naar Eckero).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Zweden and Finland een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Zweden Finland Kaart

Klik voor Kaart

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Finland:

Finland is een van 's werelds noordelijkst gelegen landen. Het ligt in Noord-Europa en deelt grenzen met Zweden, Noorwegen en Rusland.

Finland is een land met contrasterend weer, met de middernachtzon tijdens de warme zomerseizoenen en het noorderlicht tijdens de donkere, koude winterseizoenen. De onaangetaste bossen en duizenden eilanden en meren zorgen voor een overvloed aan mogelijkheden om van de natuurlijke omgeving te genieten.