Vergelijk overtochten van Zweden naar Ålandeilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Zweden

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Ålandeilanden

Åland-eilanden (of Åland) is een Zweeds sprekende autonome regio van Finland, gelegen in het hart van Scandinavië tussen de steden Stockholm en Helsinki aan de Oostzee.

Met ongeveer 6700 eilanden, Åland heeft een spannende mix van Zweedse, Finse en Russische cultuur. Ongeveer 90% van de bevolking woont op het hoofdeiland of 'Fasta Åland' zoals plaatselijk bekend. De belangrijkste stad is Mariehamn, terwijl andere kleine gemeenschappen op het hoofdeiland zijn Godby en Eckerö.

Terwijl u naar Åland vanuit Finland en Zweden kunt vliegen, veel bezoekers reizen liever per boot omdat u in staat bent om van de prachtige uitzichten op Zweden, Finland en eilandengroepen van Åland te genieten. De schepen die worden gebruikt zijn de meest luxe schepen en de reis is eigenlijk meer dan een cruise van A naar B.

Veerboten van Zweden naar Ålandeilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.