Saronische Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Saronische Eilanden naar Griekenland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Saronische Eilanden naar Griekenland. Er zijn 4 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 23 Veerboot Routes die Poros (Saronic Islands) naar Piraeus, Egina naar Piraeus & Agistri Myli, Hydra naar Piraeus, Ermioni, Poros (Saronic Islands), Porto Heli & Spetses, Spetses naar Piraeus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saronic Islands), Hydra naar Piraeus, Ermioni, Poros (Saronic Islands), Porto Heli & Spetses, Poros (Saronic Islands) naar Piraeus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana, Spetses naar Piraeus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saronic Islands), Hydra naar Piraeus, Ermioni, Poros (Saronic Islands), Porto Heli & Spetses, Poros (Saronic Islands) naar Piraeus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Egina & Methana, Hydra naar Piraeus, Ermioni, Poros (Saronic Islands), Porto Heli & Spetses & Spetses naar Piraeus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saronic Islands) verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Saronische Eilanden en Griekenland is Spetses naar Porto Heli, met een vaartijd van ongeveer 10 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Saronische Eilanden Griekenland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Saronische Eilanden naar Griekenland

Over Saronische Eilanden:

De Saronische Eilanden, ook wel de Argo-Saronische Eilanden genoemd, vormen een Griekse eilandengroep in de Egeïsche Zeen vlakbij het Griekse vasteland.

Ondanks de populariteit lukt het om de typisch Griekse sfeer op deze eilanden te behouden, waardoor ze echte juweeltjes om te verkennen zijn. Zowel de kristalheldere wateren en ontspannen sfeer als de relatief korte afstand naar Athene maken de Saronische Eilanden een ideale bestemming voor toeristen die weinig tijd hebben om het leven op een eiland te proeven.

Over Griekenland:

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.