Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Ionische Eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Griekenland naar Ionische Eilanden. De havens van 2 havens in Griekenland worden per boot verbonden met 1 haven in Ionische Eilanden.

Er zijn een gecombineerd 91 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij waaronder Levante Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 20 minuten (Sami naar Ithaka (Pisaetos)).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Griekenland and Ionische Eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Griekenland Ionische Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Ionische Eilanden

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Ionische Eilanden:

De Ionische Eilanden zijn een groep Griekse eilanden aan de westkust van Griekenland gelegen in de Ionische Zee, ook wel de Westelijke Griekse Eilanden genoemd. De eilanden werden voorheen ook wel Heptanese genoemd, in het Grieks betekent dit "De Zeven Eilanden", welke voorkomt uit het feit dat de groep uit zeven eilanden bestaat.

In tegenstelling tot de Cycladen zijn de Ionische eilanden weelderig en groen. Met op elk eiland een kenmerkende traditie, keuken en architectuur is het moeilijk om niet voor de Ionische Eilanden te vallen.