Ithaka naar Sami Veerboot

De Ithaka Sami veerdienst verbindt Ionische Eilanden met Kefalonia en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 25 minuten Terwijl de veerdienst van Levante Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 20 min.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Ithaka Sami route tussen Ionische Eilanden en Kefalonia. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ithaka - Sami Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ithaka Sami tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ithaka Sami boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Sami Gids

Sami is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia, aan de Ionische Zee. Sommige van de beste stranden van het eiland zijn gelegen rond Argostoli, zoals Lepeda en Minia. Sami is een zeer toeristisch-vriendelijke stad en ligt ongeveer 4 km ten noordoosten van Antisamos Beach, een bijzonder prachtige, kiezelstrand, gesteund door schilderachtige heuvels. Echter, voor de beste die Kefalonia te bieden heeft, zullen de bezoekers moeten bezoeken Myrtos Beach, ten zuiden van Assos, die witte stranden, kalkstenen kliffen en helder blauw water heeft. Er zijn een aantal zeer interessante bezienswaardigheden verspreid over het eiland, waaronder een aantal fascinerende archeologische opgravingen in de Romeinse villa in Skala, en ook op de Akropolis van Sami, die dateert uit de 5e eeuw voor Christus, die diepgaande informatie over zijn verleden biedt. Binnen de Livatho Valley, St. George's Castle is een ander indrukwekkend bouwwerk uit de Romeinse tijd, met de omringende wijk vaak aangeduid als de 'Kastro'. Iets meer natuurlijk op Kefalonia zijn de verrassend grote grotten, zoals de Drogarai Cave en de Melissani Cave, beide gelegen binnen Sami. Melissani Cave is beroemd en beschikt over een enorme ondergrondse meer, diep-blauw van kleur en het beste per boot te verkennen.