Kyllini naar Zante Veerboot

De Kyllini Zante veerdienst verbindt Griekenland met Zakynthos en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Kefalonian Lines veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de veerdienst van Levante Ferries vertrekt tot 7 keer per dag en duurt 1 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per dag op de Kyllini Zante route tussen Griekenland en Zakynthos. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kyllini - Zante Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Kyllini Zante tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Kyllini Zante boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Kyllini Gids

Kyllini is een havenstad gelegen in de regio Kastro-Kyllini, Griekenland. De stad ligt aan de Ionische Zee en 11 km ten westen van Andravida, 28 km ten noordoosten van Zakynthos en 39 km ten noordwesten van Pyrgos. Het gebied rond Fournia Beach in Kyllini heeft een prachtig strand met gouden zand en veel bezoekers maken gebruik van de natuurlijke baden van Kyllini Baths. De stad ligt op ongeveer 40 minuten rijafstand van het oude Olympia en is de thuisbasis van Chlemoutsi Kasteel, die uit de belangrijkste kasteel bestaat, een zeshoekig gebouw met inbegrip van een binnenplaats. Het kasteel is beschermd tegen de omgeving door zijn muren die torens.

Vanuit de haven van de stad zijn er verschillende veerverbindingen naar Zakynthos, Kefalonia, Argostoli, Poros, Ithaka en Sami.

Zante Gids

Het Griekse eiland Zakynthos, of Zante, is een van de meest populaire en mooiste van de Ionische eilanden. Het eiland ligt in het zuiden van het eiland Kefalonia en staat bekend om zijn kristalheldere water en zeer levendig nachtleven, die het eiland een populaire vakantiebestemming maken voor jongere toeristen. De meest bekende strand is Navagio met zijn gouden zand en heerlijk warm, blauwe wateren. Een populaire excursie, terwijl op het eiland is om een boottocht naar Navagio en de Blauwe Grotten nemen. Andere grote stranden op Zakynthos onder Vassilikos, Gerakas, Spiantza en een aantal anderen aan de zuidkust. Door hun zachte zand en schoon water, zijn deze stranden gebruikt als broedplaatsen voor de onechte zeeschildpad bekend als de Caretta-Caretta.
Zakynthos heeft twee poorten. De belangrijkste haven is gelegen in de stad Zakynthos met de andere in het dorp Agios Nikolaos. Van de belangrijkste haven is er een verbinding met de haven van Kyllini, dat is de gebruikelijke route voor aankomsten naar het eiland door de zee van het vasteland. Vanuit de haven van Agios Nikolaos zijn er een diensten naar Pesada op het eiland Kefalonia.