Gili eilanden

Hoe u overtochten vanuit Gili eilanden naar Bali kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Gili eilanden naar Bali. De havens van 4 havens in Gili eilanden worden per boot verbonden met 2 havens in Bali.

Er zijn een gecombineerd 16 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Bluewater Express, Marlin Fast Boat, Gili Getaway & Bali Eka Jaya, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten (Gili Trawangan naar Padangbai).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Gili eilanden and Bali een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Gili eilanden Bali Kaart

Klik voor Kaart

Over Bali:

Bali is een van de meest populaire en bekende eiland bestemmingen ter wereld, gelegen tussen Java en Lombok, Indonesië.

'Het eiland van de Goden', met zijn tienduizend tempels en prachtig afwisselend landschap, is een droombestemming voor iedereen van backpackers tot de mega-rijke bezoekers. Voor een relatief kleine landmassa, er zijn talloze dingen te zien, plekken om te bezoeken en achtergronden te bewonderen. Bekend om world-class surfen, prachtige stranden en luxe resorts, Bali is ook gekenmerkt door beboste bergen, idyllische eilandjes voor de kust en de schilderachtige rijstvelden. Twee van de belangrijkste steden zijn Kuta, in het zuiden, die een van de eerste toeristische hubs was, met een bruisend nachtleven, en Ubud, het culturele centrum van Bali, als een langzaam tempo, spirituele retraite.

Reizen per boot is wijdverbreid in Indonesië, en het is gemakkelijk om Bali te bereiken vanaf tal van locaties, met regelmatige routes vanuit de meest bezochte locaties van het land met inbegrip van Lombok en de Gili-eilanden.