COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Northlink Ferries

De uitstekende vloot van NorthLink Ferries biedt een hoge mate van comfort en veiligheid.

Uw reis over het water zal een plezierige ervaring zijn. De frequentie van de service en de vaartijden zijn er speciaal op gericht om uw reis naar de 'northern isles' zo aangenaam mogelijk te maken.

De uitgebreide vaarschema's maken het eenvoudiger dan ooit om naar Orkney en Shetland te reizen.

Met Northlink Ferries kunt u kiezen uit 3 overtochten per dag van Scrabster (in de buurt van Thurso) naar Stromness in Orkney en nachtvaarten van Aberdeen naar Lerwick in Shetland - met vier van deze overtochten die via de hoofdstad van Orkney varen -Kirkwall. De veerboten zijn speciaal ontworpen en gebouwd op basis van de hoogste kwaliteit in veiligheid en comfort.

De 'a la carte' en self service restaurants bieden verschillende menu's met lokale producten. Elke ferry heeft ruime lounges, bars, kinderspeelruimtes en comfortabele en-suite hutten. In de moderne cinema kunt u op de langere routes de nieuwste films zien.

Boek een veerboot overtocht met Northlink Ferries, of bekijk NorthLink ferry vaartijden online bij Directferries.nl.

Alle Northlink Ferries routes