Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Lerwick Veerboot Haven

  • Lerwick Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Lerwick vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Lerwick Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Lerwick Veerdiensten

Lerwick Gids

Lerwick Gids

Lerwick is een naam uit Oudnoors en de lokale afstammeling, en Norn werd gesproken in Shetland tot het midden van de 19e eeuw. De woorden Ler Wich betekenen modderige baai. De bijbehorende Noorse naam is Leirvik. Leir betekent klei en vik betekent baai. Het hele jaar, de beschutte haven gelegen in het hart van de stad verwelkomt veerboten, vissersboten, olie - rig bevoorradingsschepen en een verscheidenheid van meer gespecialiseerde vaartuigen, waaronder seismisch onderzoek en zeeschepen uit de hele Noordzee. In de zomer, de kades komen tot leven met lokale pleziervaartuigen, bezoekende jachten, cruiseschepen, historische schepen, zoals de gerestaureerde Swan, en af en toe een groot zeilschip. Achter de haven ligt het compacte centrum, bestaande uit een lange hoofdstraat, Commercial Street; en vanaf hier smalle straatjes, bekend als "closses", stijgen westwaarts naar de laat-Victoriaanse nieuwe stad. De aantrekkelijk Commercial Street, bekleed met tegels is nog steeds de kern van de stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.