Menorca

Hoe u overtochten vanuit Menorca naar Mallorca kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Menorca en Mallorca, met een gecombineerde 17 afvaarten per week. Corsica Ferries biedt 2 routes, Ciutadella naar Alcudia gaat 1 keer per week & Mahon naar Alcudia ongeveer 1 keer per week. Balearia biedt 1 Route, Ciutadella naar Alcudia die 14 keer wekelijks gaat. Trasmediterranea biedt 1 Route, Mahon naar Palma die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Menorca naar Mallorca.

Menorca Mallorca Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Menorca naar Mallorca

Over Menorca:

Minorca is het op een na grootste eiland van de eilandengroep de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee, ten oosten van Majorca. De naam (wat "kleiner eiland" betekent) komt voort uit het feit dat het eiland kleiner is dan het nabijgelegen eiland Majorca.

Minorca is het minst onder de voet gelopen en meest sereen van de Balearen. Ondanks dat het veel kleiner is dan de andere Spaanse eilanden heeft Minorca evenveel stranden als Majorca en Ibiza samen, waardoor het een begeerlijke bestemming is.

Over Mallorca:

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee. De andere eilanden zijn Menorca, Ibiza en Formentera.

Majorca is een van de populairste vakantiebestemmingen en heeft het allemaal - van betoverende stranden en majestueuze berg tot een rijkdom aan historische gebouwen en culturele ervaringen. Of u nu de prachtige landhuizen wilt bezoeken, een grot verkennen of bij een strandclub wilt ontspannen, Majorca is uw bestemming!