Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Mallorca kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Spanje naar Mallorca. De havens van 3 havens in Spanje worden per boot verbonden met 2 havens in Mallorca.

Er zijn een gecombineerd 20 dagelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Corsica Ferries, Balearia & Trasmediterranea, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten (Ciutadella naar Alcudia).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Spanje and Mallorca een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Spanje Mallorca Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Mallorca

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Mallorca:

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee. De andere eilanden zijn Menorca, Ibiza en Formentera.

Majorca is een van de populairste vakantiebestemmingen en heeft het allemaal - van betoverende stranden en majestueuze berg tot een rijkdom aan historische gebouwen en culturele ervaringen. Of u nu de prachtige landhuizen wilt bezoeken, een grot verkennen of bij een strandclub wilt ontspannen, Majorca is uw bestemming!