COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Koge - Ronne is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Denemarken naar Bornholm pagina.

Koge - Ronne Veerbootmaatschappij

Koge naar Ronne Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Denemarken naar Bornholm op de Koge Ronne route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Koge naar Ronne rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Bornholm kan niet eenvoudiger!

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Koge Ronne in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Koge Gids

Koge is een stad en haven gelegen aan de kust van Koge Bugt (baai van Koge), ongeveer 40 km ten zuidwesten van Kopenhagen. De lange geschiedenis van de stad als een gemeente is, voor een groot deel, een resultaat van de natuurlijke haven en de strategische ligging. De geschiedenis van de stad is bewaard gebleven voor iedereen te zien in zijn vakwerkhuizen in het oude centrum van de stad. Koge heeft vele culturele ervaringen in petto voor iedereen. Ga op een shopping spree in de lokale winkels of luister naar jazz muziek in de hofjes in de zomer. Maak een wandeling door de goed bewaard gebleven oude centrum van de stad, ervaar de mengsel van oude huizen en nieuwe aantrekkelijke buurten onder het genot van de gezellige sfeer van de stad. Interessante attracties in de stad zijn Koge kerk (de kerk van St. Nicolas), Koge Mini Tower, Koge Art Gallery en Koge Marina.

De haven biedt de belangrijkste verbindingen naar Ronne op het eiland Bornholm, en is gemakkelijk bereikbaar via Kopenhagen en Rodby, via de snelle Deense snelweg. In de haven zijn ook regelmatige busdiensten en de taxis’s naar het centrum van de stad.


Ronne Gids

Gelegen op het eiland Bornholm, ook bekend als de "Parel van de Oostzee", Ronne is officieel deel van Denemarken, hoewel het dichter bij Zweden, Polen en Duitsland ligt en de culturen van de hele Baltische region combineert. Bekend om zijn ultra-fijne witte zandstranden en prachtige landschap, Ronne is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een langzamer tempo. De oudere delen van de stad hebben toeristen aangetrokken voor decennia. Twee straten van bijzonder belang zijn de Laksegade en de Storegade, die vele historische huizen die ooit de woningen en commerciële gebouwen van kooplieden en edelen waren bevatten. Opmerkelijke bezienswaardigheden zijn de Bornholm Museum, de Defence Museum (Forsvarsmuseet), St-Niklaaskerk, de Smedegårds manege in het zuidelijke deel van de stad, en de vuurtoren, die werd gebouwd in 1880. Het grootste deel van de stad is binnen een korte wandeling, maar bezoekers kunnen ook een fiets huren voor de dag om het hele eiland te verkennen.

Ronne is per boot verbonden met de rest van Denemarken en de buitenwereld, met veerdiensten naar Koge, Ystad, Sassnitz en Swinoujscie. Er is ook een hoge snelheid catamaran dienst naar Ystad die aangesloten wordt op een directe treinverbinding tussen Ystad en Kopenhagen.