COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sassnitz - Ronne is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Duitsland naar Bornholm pagina.

Sassnitz - Ronne Veerbootmaatschappij

Sassnitz Ronne Veerboot klantenrecensies

 • "Vaarplezier op de Oostzee"

  Het was een genoegen om met de ferry van Sassnitz naar Bornholm te varen. Op een meestal kalme Oostzee bijna geen voelbare deining, zeer comfortabel dus. Alle voorzieningen zijn aan boord, maar je kan ook je zelf meegenomen zaken nuttigen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Op doorreis"

  Goede vaart ondanks de hevige wind. We Merkten er niet veel van. De boot was door het slechte slechts 35 minuten te laat. We mochten zelfs via een kennis even op de brug kijken. Leuke herinnering. Bornholm is een leuk vakantieadres, maar het is wel een eind rijden. Wij hebben daar familie wonen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Sassnitz naar Ronne Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Sassnitz Ronne ferry ticket van Duitsland naar Bornholm met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Raadpleeg onze Sassnitz Ronne ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Bornholm, inclusief alle veermaatschappijen op de Sassnitz Ronne route en alternatieve veerdiensten.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Bornholm kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Sassnitz naar Ronne in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Sassnitz Gids

Gelegen op de Jasmund schiereiland in Duitsland, de stad van Sassnitz is een populaire havenstad en badplaats. Het is ook de toegangspoort tot het Nationaal Park Jasmund dat de kleinste nationaal park van Duitslands per gebied is. Het park heeft een unieke krijtrotsen waarin kunstenaars geïnspireerd, zoals Casper David Friedrich. Het nationale park is een nationaal park midden op Königsstuhl sinds 2004 had Er zijn twee tentoonstellingen die bezoekers met een inzicht in de natuurlijke wereld, het krijt, de Oostzee en de Beech bossen van het park bieden. Ook van belang is de visserij en Havenmuseum, die de geschiedenis van de visserij op Rugen en de oude haven van Sassnitz catalogi. In aanvulling op excursie en vissersboten, de bezoekers kunnen de Britse onderzeeër HMS Otus en de kustzeilen vrachtboot, Annemarie, die omgezet werd in 2007 in als een passagiersboot zien.

Als gevolg van de goede verbindingen met het achterland en de geografische nabijheid van Scandinavië, Rusland en de Baltische staten, de haven van Sassnitz is een belangrijk knooppunt voor het internationale personen- en goederenvervoer.


Ronne Gids

Gelegen op het eiland Bornholm, ook bekend als de "Parel van de Oostzee", Ronne is officieel deel van Denemarken, hoewel het dichter bij Zweden, Polen en Duitsland ligt en de culturen van de hele Baltische region combineert. Bekend om zijn ultra-fijne witte zandstranden en prachtige landschap, Ronne is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een langzamer tempo. De oudere delen van de stad hebben toeristen aangetrokken voor decennia. Twee straten van bijzonder belang zijn de Laksegade en de Storegade, die vele historische huizen die ooit de woningen en commerciële gebouwen van kooplieden en edelen waren bevatten. Opmerkelijke bezienswaardigheden zijn de Bornholm Museum, de Defence Museum (Forsvarsmuseet), St-Niklaaskerk, de Smedegårds manege in het zuidelijke deel van de stad, en de vuurtoren, die werd gebouwd in 1880. Het grootste deel van de stad is binnen een korte wandeling, maar bezoekers kunnen ook een fiets huren voor de dag om het hele eiland te verkennen.

Ronne is per boot verbonden met de rest van Denemarken en de buitenwereld, met veerdiensten naar Koge, Ystad, Sassnitz en Swinoujscie. Er is ook een hoge snelheid catamaran dienst naar Ystad die aangesloten wordt op een directe treinverbinding tussen Ystad en Kopenhagen.