Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Sassnitz Veerboot Haven

  • Sassnitz Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Sassnitz vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Sassnitz Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Sassnitz Veerdiensten

Sassnitz Gids

Sassnitz Gids

Sassnitz is een stad op het schiereiland Jasmund, het eiland Rügen, in de deelstaat Mecklenburg -Voor-Pommeren, Duitsland. "Een bezoek aan Rügen te brengen betekent Sassnitz te bezoeken", de schrijver Fontane vertelde zijn Effie Briest. In feite, Sassnitz was de eerste badplaats op Rügen. De stad heeft een 1444 km lange haven muur, de langste van Europa, en geeft een bepaalde permanent sfeer aan de haven, met passagiersschepen, sportboten en een kleine visserschepen. De stad grenst aan het Nationaal Park Jasmund en zijn pittoreske krijt kustlijn, de Koenigsstuhl. Naast de reguliere veerdiensten, het volume van de algemene en bulkgoederen heeft in de afgelopen jaren voortdurend toegenomen. Dit is Toewijsbaar vooral aan de gunstige nautische omstandigheden in de haven, zoals diepe wateren, geen rivier reizen, geen piloot of sleepboot vergoedingen. Het verbetering van deze de haven heeft de meest moderne overslaguitrusting verworven en heeft effectiviteit gegarandeerd.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.