Boek uw overtocht naar Sassnitz

De veerhaven van Sassnitz in Duitsland verbindt u met Trelleborg in Zweden met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Sassnitz naar Trelleborg overtocht uit 4 uur en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Sassnitz Havenkaart

Klik voor Kaart

Sassnitz Veerboot Alternatieven

Sassnitz Veerdiensten

 • Stena Line
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag

Sassnitz Gids

Sassnitz is een stad op het schiereiland Jasmund, het eiland Rügen, in de deelstaat Mecklenburg -Voor-Pommeren, Duitsland. "Een bezoek aan Rügen te brengen betekent Sassnitz te bezoeken", de schrijver Fontane vertelde zijn Effie Briest. In feite, Sassnitz was de eerste badplaats op Rügen. De stad heeft een 1444 km lange haven muur, de langste van Europa, en geeft een bepaalde permanent sfeer aan de haven, met passagiersschepen, sportboten en een kleine visserschepen. De stad grenst aan het Nationaal Park Jasmund en zijn pittoreske krijt kustlijn, de Koenigsstuhl. Naast de reguliere veerdiensten, het volume van de algemene en bulkgoederen heeft in de afgelopen jaren voortdurend toegenomen. Dit is Toewijsbaar vooral aan de gunstige nautische omstandigheden in de haven, zoals diepe wateren, geen rivier reizen, geen piloot of sleepboot vergoedingen. Het verbetering van deze de haven heeft de meest moderne overslaguitrusting verworven en heeft effectiviteit gegarandeerd.

Hoe kom je in Sassnitz Veerboot Haven

 • Sassnitz Haven Adres

  Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz

 • Sassnitz Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Sassnitz vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Sassnitz Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!