Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Estland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Zweden en Estland, met een gecombineerde 18 afvaarten per week. Tallink Silja biedt 1 Route, Stockholm naar Tallinn die 7 keer wekelijks gaat. DFDS Seaways biedt 1 Route, Kapellskar naar Paldiski die 11 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Zweden naar Estland.

Zweden Estland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Estland

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Estland:

Estland is een Baltisch juweeltje in Noord-Europa dat in het zuiden wordt begrensd door Letland, in het oosten door Rusland, in het noorden door de Finse Golf en in het westen door de Oostzee.

In Estland bevindt zich de best behouden en intacte middeleeuwse stad van Europa. De oude binnenstad van Tallinn staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Estland heeft meer dan 1500 eilanden en beschikt daarmee over onaangetaste natuur en stranden met een rustieke sfeer.