Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Duitsland kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Zweden en Duitsland, met een gecombineerde 88 afvaarten per week. Stena Line biedt 2 routes, Goteborg naar Kiel gaat 7 keer per week & Trelleborg naar Rostock ongeveer 3 keer dagelijks. TT Line biedt 2 routes, Trelleborg naar Rostock gaat 3 keer per dag & Trelleborg naar Travemunde ongeveer 3 keer dagelijks. Finnlines biedt 1 Route, Malmo naar Travemunde die 18 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Zweden naar Duitsland.

Zweden Duitsland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Duitsland

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Duitsland:

Duitsland is een groot en divers land in West-Europa. Een historie van tweeduizend jaar hebben aanzienlijk erfgoed achtergelaten. Van architectonische monumenten, historische stadjes en industriegebieden tot kenmerkende landschappen. Duitsland heeft maar liefst 38 UNESCO sites.

Duitsland is het op 6 na meest bezochte land ter wereld. Bovendien gaat naast alle buitenlandse toeristen meer dan 30% van de Duitsers op vakantie in eigen land.