Saronische Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Saronische Eilanden naar Athene kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Saronische Eilanden naar Athene. De havens van 6 havens in Saronische Eilanden worden per boot verbonden met 1 haven in Athene.

Er zijn een gecombineerd 36 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries & Aegean Flying Dolphins, met de kortste vaartijd van ongeveer 40 minuten (Egina naar Piraeus).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Saronische Eilanden and Athene een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Saronische Eilanden Athene Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Saronische Eilanden naar Athene

Over Saronische Eilanden:

De Saronische Eilanden, ook wel de Argo-Saronische Eilanden genoemd, vormen een Griekse eilandengroep in de Egeïsche Zeen vlakbij het Griekse vasteland.

Ondanks de populariteit lukt het om de typisch Griekse sfeer op deze eilanden te behouden, waardoor ze echte juweeltjes om te verkennen zijn. Zowel de kristalheldere wateren en ontspannen sfeer als de relatief korte afstand naar Athene maken de Saronische Eilanden een ideale bestemming voor toeristen die weinig tijd hebben om het leven op een eiland te proeven.