Marokko

Hoe u overtochten vanuit Marokko naar Spanje kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Marokko en Spanje, met een gecombineerde 6 afvaarten per week. Balearia biedt 2 routes, Nador naar Almeria gaat 1 keer per week & Tanger Med naar Algeciras ongeveer 2 keer wekelijks. Grandi Navi Veloci biedt 2 routes, Tanger Med naar Barcelona gaat 2 keer per week & Nador naar Barcelona ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Marokko naar Spanje.

Marokko Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Marokko naar Spanje

Over Marokko:

Marokko is een land in het noorden van Afrika aan de kust van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Ceuta, Melilla, Algerije en de Westelijke Sahara.

Ondanks de jarenlange koloniale heerschappij van de Fransen en Spanjaarden heerst nog steeds de traditionele islamitische cultuur. De mix van het exotische en bekende, en de diversiteit van het landschap zorgen voor een uniek belevenis.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.