Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Griekenland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Italië naar Griekenland. Er zijn 5 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 12 Veerboot Routes die Brindisi naar Corfu & Igoumenitsa, Ancona naar Patras, Igoumenitsa & Corfu, Venetië naar Igoumenitsa, Patras & Corfu, Ancona naar Patras, Igoumenitsa & Corfu, Bari naar Igoumenitsa, Corfu, Sami & Patras, Ancona naar Patras, Igoumenitsa & Corfu, Bari naar Igoumenitsa, Corfu, Sami & Patras, Venetië naar Igoumenitsa, Patras & Corfu, Ancona naar Patras, Igoumenitsa & Corfu & Brindisi naar Corfu & Igoumenitsa verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Italië en Griekenland is Brindisi naar Corfu, met een vaartijd van ongeveer 6 uur 30 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Italië Griekenland Kaart

Klik voor Kaart

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Griekenland:

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.