Ierland

Hoe u overtochten vanuit Ierland naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Ierland en Frankrijk, met een gecombineerde 11 afvaarten per week. Irish Ferries biedt 1 Route, Dublin naar Cherbourg die 4 keer wekelijks gaat. Brittany Ferries biedt 3 routes, Rosslare naar Cherbourg gaat 1 keer per week, Cork naar Roscoff ongeveer 2 keer wekelijks & Rosslare naar Roscoff ongeveer 1 keer per week. Stena Line biedt 1 Route, Rosslare naar Cherbourg die 3 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Ierland naar Frankrijk.

Ierland Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ierland naar Frankrijk

Over Ierland:

Ierland is een eiland in de Noord Atlantische Oceaan, ten westen van Groot Brittannië. Ierland is opgesplitst in de Ierse Republiek en Noord-Ierland, welke deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

De regio heeft een divers landschap met bergen langs de kustlijn en laagvlaktes landinwaarts. Met 3 Werelderfgoedgebieden is Ierland's uitmuntende natuur erg interessant voor vele toeristen.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.