Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Ierland kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Frankrijk en Ierland, met een gecombineerde 10 afvaarten per week. Irish Ferries biedt 1 Route, Cherbourg naar Dublin die 3 keer wekelijks gaat. Brittany Ferries biedt 3 routes, Cherbourg naar Rosslare gaat 1 keer per week, Roscoff naar Cork ongeveer 2 keer wekelijks & Roscoff naar Rosslare ongeveer 1 keer per week. Stena Line biedt 1 Route, Cherbourg naar Rosslare die 3 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Frankrijk naar Ierland.

Frankrijk Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Frankrijk naar Ierland

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Ierland:

Ierland is een eiland in het noordwesten van Europa en is onderverdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland, dat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

Dublin, de hoofdstad van de Republiek Ierland, is gesticht door Vikingen en is tegenwoordig een populaire toeristenbestemming met attracties zoals de Guinness brouwerij. Ook andere graafschappen, zoals Kerry en Galway, zijn populaire bestemmingen.