Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Corsica kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Frankrijk naar Corsica. Er zijn 3 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 13 Veerboot Routes die Nice naar Ajaccio, Toulon naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse & Porto Vecchio, Nice naar Ajaccio, Ile Rousse, Bastia & Porto Vecchio, Toulon naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse & Porto Vecchio, Nice naar Ajaccio, Ile Rousse, Bastia & Porto Vecchio & Marseille naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Porto Vecchio & Propriano verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Frankrijk en Corsica is Nice naar Ile Rousse, met een vaartijd van ongeveer 4 uur 58 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Frankrijk Corsica Kaart

Klik voor Kaart

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Corsica:

Corsica is een mediterraan eiland, gelegen ten westen van Italië, ten zuiden van het Franse vasteland en direct ten noorden van Sardinië.

Haar prachtige 1.000 km kustlijn heeft meer dan 200 stranden, terwijl het binnenland biedt een mix van berglandschap, geweldig valleien en idyllische heuveltop steden, zodat u kunt zien waarom de locals bijnaam 'eiland van de schoonheid'.

Hoewel die behoren tot Frankrijk, Corsica heeft een unieke sfeer. Dit is misschien wel het duidelijkst in het lokale dialect en de culturele obsessie met fluit instrumenten. Echter, tekenen overeenkomsten met het vasteland, Corsicanen ook hou van lekker eten en wijn, vooral verse vis en vleeswaren.

Langs de kust zijn meerdere poorten, en dankzij de gunstige ligging van het eiland in de Middellandse Zee, het is binnen het bereik van het Franse vasteland, Italië en de omliggende eilanden. Er is volop keuze, ook, met frequente routes verstrekt door vele verschillende veerbootmaatschappijen.